U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Nieuwbouwproject

Ingelpark

Wonen met uitzicht op natuurreservaat Mandelhoek
Ingelpark - ERIBO-VASTGOED bvba

Uitkijken op een groene long

Mooi wonen en luxueus leven langs de groene long van Ingelmunster, op wandelafstand van het centrum, dat doe je straks in twee nieuwe residenties van het Ingelpark. Ontdek waarom dit nieuwbouwproject voldoet aan al jouw woonwensen…
 
Het kanaal Roeselare-Leie loopt dwars door Ingelmunster. Parallel kronkelt de oude Mandel. De twee waterlopen vormen de ruggengraat waarlangs de groene long van Ingelmunster zich heeft ontwikkeld: natuurreservaat Mandelhoek. Je kijkt uit over dat mooie groen vanuit je appartement.
 
Het project met twee residenties in het nieuwe Ingelpark is een duurzame herbestemming van oude bedrijfsgebouwen (waar vroeger Meubelen Astrid gevestigd was). Het park met wadi en wandel- en fietspad is een meerwaarde voor de gemeente, en boven alles een natuurlijke oase om mooi en rustig te wonen.
 

Ingelpark - ERIBO-VASTGOED bvba

Park met tuinen en terrassen

Het Ingelpark huist twee architecturale parels, goed voor in totaal 45 appartementen. Zilver ligt aan de Weststraat, Goud het dichtst bij het natuurreservaat langs de Beukendreef. Tuinen en terrassen zijn zuid- en zuidwestgericht, om te genieten van de prachtige omgeving in de middagzon.
 
Beide residenties bestaan uit verschillende appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers (oppervlaktes van 69 tot 126 m2). Op de bovenverdieping vind je penthouses met grote terrassen (tot 63 m2) die uitkijken over het groen. Onderaan lopen de privétuinen (tot 135 m2) natuurlijk over in het Ingelpark. Hier geen hoge afsluitingen, wel lage hagen die voor de nodige privacy zorgen zonder het zicht op het park te belemmeren, en bovendien onderhouden worden door de gemeente – een pluspunt.

Ingelpark - ERIBO-VASTGOED bvba
Ingelpark - ERIBO-VASTGOED bvba

Alle moderne luxe en comfort

Eribo staat garant voor duurzame kwaliteit. Elke appartement wordt in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoet aan alle hedendaagse comforteisen, met veel aandacht voor thermische en akoestische isolatie. Er is vloerverwarming. En vraaggestuurde ventilatie voor een gezond klimaat in huis. Grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en vergroten het ruimtegevoel – en ze zijn je venster op de wereld rondom.
 
In Ingelpark kan je eigenaar worden van een appartement met: 1-slaapkamer vanaf € 192.200 (excl.kosten) of een 2-slaapkamers vanaf € 235.100 (excl.kosten).

We bouwen je huis, maar creëren ook samen een thuis.

80 %
Verkocht
Ingelpark - ERIBO-VASTGOED bvba

Nieuwbouwproject

Ingelpark

Wil jij hier graag wonen?
Ingelpark - ERIBO-VASTGOED bvba